Egy kicsit Rólam...

Hiszem, hogy a fotós kiválasztása nem csak arról szól, hogy válasszunk valakit, aki lefényképezi az esküvő napját hanem, hogy megtaláld a megfelelő szakembert, akiben megbízol és szívesen osztod meg vele életed legfontosabb napját. 
Első számú célom, hogy a menyasszonyokkal és a vőlegényekkel igazán pozitív kapcsolatot építsek ki és barátként dolgozhassak velük együtt. 
Úgy érzem, így tudom a legjobban végezni a munkámat esküvői fotósként.
Hello! Attila vagyok férj, apa és azon szerencsés emberek közé tartozom, akik olyan területen dolgoznak, amit szeretnek. A fotózás mindig is szenvedélyem volt. Szeretem az emberek személyiségét lencsevégre kapni, nagyon büszke vagyok az eddigi eredményekre, és nagyon örülök az ügyfeleim elégedettségének.

Fényképeimen az élet varázslatos pillanatait igyekszem megörökíteni. 
Azon vicces, szomorú és meghitt pillanatokat keresem, amelyek a fényképeket emlékekké varázsolják (hiszen ha már a torta is elfogyott és a virágok is elhervadtak, csak a fényképeid maradnak kézzel fogható emlékek formájában)

Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy ilyen sok csodálatos esküvőt rögzíthetek, és megoszthatom veletek azok történetét.