Manapság a legtöbb vendégnek van okostelefonja, ami lehetőséget ad arra, hogy a rokonok/barátok a saját perspektívájukból is megörökítsék az eseményeket. De hogyan gyűjtsük össze ezeket a fényképeket, hogy megőrizzük az esküvő varázsát és sokszínűségét? Íme néhány tipp:
1. Hozzunk létre egyedi hashtaget:
Egy különleges esküvői hashtag létrehozása lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyen megtalálják és megoszthassák a közösségi médiában készített fényképeiket. Például, ha a párnak a neve Péter és Anna, a #PéterAnnaWedding vagy #PandAwedding kiváló választás lehet.
2. Használjunk közösségi média alkalmazásokat:
Számos olyan alkalmazás létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek közvetlenül az alkalmazáson keresztül osszák meg a képeiket egy közös albumban. Ilyen alkalmazások közé tartozik például a Wedibox vagy a weduploader.
3. Fényképezőfal vagy polaroid kamera:
A vendégeknek biztosíthatunk egy speciális helyet, ahol polaroid kamerákkal vagy egyszerűen csak telefonjaikkal készíthetnek fényképeket, majd ezeket a képeket felragaszthatják egy kijelölt falra. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy azonnal láthassuk és megosszuk a vendégek által készített emlékeket.
4. E-mail cím vagy online felület:
Ha a vendégeknek nehézséget okoz a közösségi médiás megosztás, biztosítsunk számukra egy egyszerű e-mail címet vagy online felületet, ahová elküldhetik a képeiket, és mi aztán összegyűjthetjük és megoszthatjuk őket az esküvő után.
5. Egyéb kreatív megoldások:
Fontoljuk meg más kreatív megoldásokat is, például a selfie sarkot vagy egy interaktív fotófülkét, ahol a vendégek kedvükre fotózkodhatnak és azonnal kinyomtathatják a képeket.
Az esküvőkön készült vendégfotók összegyűjtése izgalmas és kreatív feladat lehet, és a fent említett tippek segíthetnek abban, hogy az összes fontos pillanatot megőrizzük. Legyen az egyedi hashtag, egy közös alkalmazás vagy akár egy hagyományosabb megoldás, a lényeg az, hogy minél több ember által készített fényképet gyűjtsünk össze, hogy az esküvő lehető legtöbb részlete megmardjon számunkra.