"Köszönjük szépen Attila a csodálatos fotókat. Minden elképzelésünket felülmúlta a profizmusod, a hozzáállás amit tanúsítottál és a gyorsaság amivel dolgozol. Érdeklődő voltál, hogy nekünk milyenek az igényeink és ezeket különös odafigyeléssel teljesítetted is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk amit ígér 150%-osan teljesíti. Legközelebb is biztosan a te szolgáltatásaidat választjuk."
"Attilával a fotózás egy élmény volt. Az első pillanattól éreztük, hogy profi kezében van a fényképezőgép. Végig a fesztelenség volt jellemző, semmi mesterkéltség, néha megfeledkeztünk arról is hogy ott van velünk. Még az esőfelhőket is elűzte az optimizmusával. Az eredmény: természetes "ezek vagyunk mi" fotók. Nagyon köszönjük! Ibolya & Sanyi"
"Attilát babaváró fotóink elkészítésére kértük meg, ez volt az első, de azt már tudjuk, hogy nem az utolsó ilyen alkalom.  A férjem és én sem mondanám, hogy rutinosan mozgunk a kamera előtt, de Attila és felesége Anett mindenben a segítségünkre voltak, így elmondhatom, hogy csodaszép képek sikerültek és egy nagyon kötetlen, jó hangulatú fotózásban volt részünk. Belőlünk és a legegyszerűbb helyszínből is kihozták a maximumot és a képeket nagyon hamar megkaptuk! Köszönünk mindent és szívből ajánljuk Attilát (és Anettet)!"
"Would highly recommend Attila, he’s very talented and has a magical way of capturing special occasions.."
"Imádtuk a fotózás minden percét. 2 éve a jegyesfotóinkat, 1 hete pedig a kismama fotóinkat sikerült a lehető legtökeletesebbre varázsolnod! Köszönjük a türelmed, a munkád, KEDVESSEGED, és azt, hogy ilyen csodálatos fotókkal tetted ezt a két csodálatos időszakot, emléket feledhetetlenné."
"Highly recommend Attila and Anett, they're real proffesionals, the photos were amazing, was a wonderful experience, i would recommend for everyone!! Many thanks for the beautiful photos "
"Köszönjük szépen a csodálatos képeket, amelyekkel hozzájárultatok Életünk legszebb napjához. A profizmusotok és az oldott hangulat lehetővé tette, hogy ezeket a gyönyörű pillanatokat megörökítsétek számunkra."
"Szerelem képek! Az első kész képet amikor megláttuk pár napja szó szerint leesett az állunk! Egymásra néztünk a párommal és csak annyit tudtam mondani: Úr-isten!! Nagyon jól éreztük magunkat, imádtuk a fotózás minden pillanatát. Attila és Anett nagyon felkészültek,kedvesek és türelmesek voltak. Olyan képeket kaptunk amin tényleg mi vagyunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
"Kedves Attila és Anett!
Köszönjük a fantasztikus képeket és a jó hangulatú fotózást ,amivel emlékezetessé tettétek a 20. házassági évfordulónkat! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!"
"Nagyon köszönöm Attillának a kreatív és profi munkáját! Egy élmény volt a fotózás és öröm visszanézni a kiváló képeket! "
"Köszönjük az esküvői képeket és a kreatív fotózást, maximálisan elégedettek vagyunk a képekkel. Attila nagyon segítőkész, rugalmasan áll hozzá minden igényhez, bátran ajánljuk mindenkinek"
"Köszönjük a fantasztikus képeket."
"Attila személyében egy nagyon szimpatikus, kedves, türelmes embert ismertünk meg.
Nagyon jól döntöttünk, amikor Őt választottuk fotósnak gyermekem esküvőjére.
Köszönjük szépen a munkádat, gyönyörű emlékekkel lettünk gazdagabbak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom"
"Nagyon szépen köszönjük a csodás fotókat, és azt hogy ilyen kedvesek, kreatívak és türelmesek voltatok! Élveztük minden percét, a fotózásnak! Sok sikert kívánunk számotokra a továbbiakban is!"
"Köszönjük Nektek a csodás képeket és egyben az élményeket Rólam pedig tudni kell, hogy nem nagyon szeretek fotózkodni, de veletek minden percét élveztem Ügyesek, kreatívak és nagyon jó páros vagytok
Mindig tudtok valami újat mutatni"

"Köszönjük szépen, hogy megörökítettétek ezt a szép időszakot számunkra! Jó hangulatú fotózás volt, és szuper képek lettek!"
"Attila and Anett are great professionals, they did our engagement photos in Dublin. The pictures are wonderful. They had a lot of ideas for the photos. I also appreciate that we got the pictures very quickly. I can really recommend them!"